رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

مقام آمریکایی، ایران را تهدید کرد

با وجود تأکید مقامات ایران روی نیاز برای دوری آمریکا از هرگونه تهدید علیه ایران و معرفی این مسئله به‌عنوان یکی از نیاز‌های اساسی برای موفقیت هرگونه مذاکرات، وزیر انرژی آمریکا ایران را با تحریم‌های بیشتر تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا شامگاه سه‌شنبه ایران را با «تحریم‌های گسترده‌تر» تهدید کرد.

طبق گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» رایت با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم پیش روی واشنگتن و تهران در عمان، ایران را تهدید کرد: «در صورت شکست مذاکرات، ایران آماج تحریم‌های شدیدتری قرار خواهد گرفت تا بلکه آنها وادار به رها کردن برنامه هسته‌ای خود شوند.»

تهدیدات او علیه ایران درحالی است که مقامات ایران تأکید کرده‌اند این کشور هرگونه زورگویی یا قلدری را نخواهد پذیرفت.

در همین راستا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در یادداشت امروز خود در نشریه آمریکایی «واشنگتن پست» با اشاره به تجربیات ایران و عدم پایبندی آمریکا به تعهدات خود، نوشت: ما با دیواری بزرگ از بی‌اعتمادی مواجه هستیم و نسبت به صداقت نیت‌ها تردید‌های جدی داریم؛ تردید‌هایی که با اصرار ایالات متحده بر از سرگیری سیاست «فشار حداکثری» پیش از هرگونه تعامل دیپلماتیک، تشدید شده‌اند.

عراقچی تصریح کرد: برای حرکت به‌سوی آینده، ابتدا باید به درک مشترکی از این واقعیت برسیم که به‌طور اصولی، چیزی به‌نام «گزینه نظامی» وجود ندارد، چه رسد به «راه‌حل نظامی». رئیس‌جمهور ترامپ نیز با توصیه به آتش‌بس به‌عنوان نخستین گام برای پایان دادن به جنگ اوکراین، به‌روشنی به این واقعیت اذعان کرده است.

او افزود: هزینه کردن منابع مالیات‌دهندگان آمریکایی برای تشدید حضور نظامی ایالات متحده در منطقه ما، حضوری که می‌تواند جان سربازان آمریکایی را هزاران کیلومتر دورتر از خاک‌شان به خطر بیندازد، نه تنها به نتیجه دیپلماتیک منتهی نمی‌شود، بلکه مانعی برای آن است. ملت سرافراز ایران، که دولت من در زمینه بازدارندگی واقعی بر قدرت آنان تکیه دارد، هرگز تحمیل و اجبار را نخواهد پذیرفت.

وزیر امور خارجه ایران در آخر نوشت: اکنون توپ در زمین آمریکاست. اگر آمریکا به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک واقعی است، ما مسیر آن را پیش‌تر نشان داده‌ایم. اما اگر هدفش تحمیل اراده از طریق فشار باشد، باید بداند: ملت ایران در برابر زبان زور و تهدید، متحدانه و قاطع واکنش نشان می‌دهد. اکنون فرصتی وجود دارد تا ایالات متحده سرانجام یک «رئیس جمهور صلح» داشته باشد. این‌که آیا این فرصت را مغتنم می‌شمارد یا نه، انتخاب خود آنهاست./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر